DJ’s

Herman van der Stad: Oprichter Q Sound Radio

Mijn naam is Herman van der Stad en ik ben de oprichter van Q Sound Radio. Mijn passie voor muziek en radio is ontstaan doordat mijn opa vroeger een piratenzender via de ether had. Ik ben daarom nu hobbymatig mijn eigen radiozender begonnen. Een lang gekoesterde wens is daarmee in vervulling gegaan.

Ik run dit radiostation niet in mijn eentje. Dit doe ik samen met nog vier andere DJ’s, die net zo graag radio maken als ik.

Aanwezig

Word aan gewerkt : binnen kort meer nieuws er over , de dagen en tijden

Bart van der Heuvel : programmamaker van Muzikale Tijd Machine, Barts Guitar Platform, Rock N Roll All Over The Place

Hallo Bart van der Heuvel hier Radioprogramma maker van: Barts Guitar Platform, De Muzikale Tijd Machine en Rock N Roll All Over The Place. Ik was 8 jaar toen ik de eerste radiostudio in de Haagsche Schilderswijk binnen liep, Iets is er toen begonnen en dat is nooit meer weg gegaan zelfs na 51 jaar. Heel veel zien veranderen, en het meeste in positieve zin. Radio maken blijft een eer om te doen, en hier bij Q Sound Radio hoop ik nog lang mijn programma’s te maken. Ik wens je veel luister plezier hier bij Q Sound Radio. Vriendelijke Muzikale Groet, Bart van der Heuvel.

Aanwezig

Op deze dagen ben ik aanwezig:

Vrijdag: Rock N Roll All Over The Place
17:00 – 18:00

Dinsdag avond : Muzikale Tijd Machine  2 uur  livé
19:00 – 21:00

Zaterdag: Barts Guitar Platform
19:00 – 20:00

bart van de heuvel

Peter van der Berg : Muziekvitaminen

Hallo, mijn naam is Peter van der Berg, ik ben radio-programmamaker van een aantal radio-programma’s, zoals o.a. de Muziek-Vtaminen.
Ik heb in de jaren 70 en 80 gedraaid voor diverse iligale radiozenders, zoals Lokaal, Penelope, Vriheid Radio etc. en sinds 2014, mede door Bart van der Heuvel heb ik de draad weer opgepakt, we begonnen gezamenlijk op 2e Paasdag 2015 met De Muzikale Tijdmachine, dat duurde niet zo lang, dit mede aan gebrek van tijd en het overbruggen van de afstand, dus besloot ik solo te gaan voor diverse Internetradio stations, BABS Radio, Q5 Radio, Musicboxradio, KUL FM, Dutch Radio, Radio Andromeda, Radio Nieuwegein, Dinxper FM, Hollands Palet, Radio 079, Accent FM,Veluwe AM, Flying Eagle, NS Hit Radio en sinds kort ook te beluisteren bij Q Sound Radio.
De Muziek-Vitaminen is een 2 uur durend radio programma, die wekelijks wordt uitgezonden op de woensdagavond vanaf 22.00 uur.Het programma heeft een muzikaal karakter waarin we jullie mee nemen naar de muziek vanaf de jaren 70 tot een vleugje van morgen! Verder bevat het een aantal items die wekelijks terugkeren, zoals, de nieuwe Vitaminen-schijf, de nieuwsfeiten van toen, de 2-Luik, waarin de artiest/band of de titel centraal staat en heel veel {on} bekende hits uit Nederpopland. Voor meer informatie over de geboden radio-programma’s neem een een kijkje op het sociale media platforn: https://www.facebook.com/PvanderB Wij wensen je veel luistergenot met mijn programma’s

Aanwezig

Maandag avond : Achter de duinen.

20:00 – 22:00

dinsdagmidag : Muziekvitaminen   Livé
14:00 – 16:00

petervandeberg

Jos netten: Goud en Foutshow Radio

In radioseizoen 2008-2009 ging een grote wens van Jos Netten in vervulling toen hij van start ging met zijn eigen radioprogramma De Jos Netten Goud en Foutshow dat sindsdien wekelijks te beluisteren is ! En dat van begin af aan met de support van zijn grote radiovoorbeeld voormalig TROS DJ Karel van Cooten die ook samen met zijn vrouw Jolanda diverse exclusieve jingels voor ons produceerde.

 

Echter al in 1981 maakte Jos zijn radiodebuut als DJ tijdens de Kerstuitzending van zijn grote lokale radioheld Michael Keijzers.  

In eerste instantie begon het Goud en Foutshow radio avontuur van Jos Netten bij de ziekenomroep Studio Anna van ziekenhuis Bernhoven en kort daarna ook wereldwijd daarbuiten te beluisteren op de radio via internet. Na Studio Anna, Reality FM, Radio Delta, Q5 Radio, Radio Regionaal, Radio 638, Radio Tophits,0412fm.nl en 5 jaar Fantastic FM (met maandelijks 75.000 !!! hits op de website www.fantasticfm.nl) wordt de show nu wekelijks uitgezonden door o.a. Q Sound radio, Radio Ronalisa, Hitmix-Radio, Ridderkerk FM en Like–FM.      

 

Wekelijkse items in de Jos Netten Goud en Foutshow zijn o.a. Toppers van Oranje Top 30, de Foute plaat van de Week, De Plaat en het Origineel en bekende gasten. Nationale, regionale en lokale artiesten maken hun opwachting in de show, live in de studio of in interviews die we op lokatie opnemen. En niet te vergeten wekelijks het allerlaatste entertainment nieuws !

 

Voor de Goud en Foutshows zijn we maandelijks bij de TV opnames van de Toppers van Oranje, Jos Netten is daar de vaste Huis-DJ en Publieksopwarmer. Ook is DJ Jos Netten mediapartner van de artiestenshows in het land van Henk Damen en bezoeken we CD-presentaties en speciale shows in het land. Tevens zijn we regelmatig live te beluisteren vanaf lokatie door heel Nederland.

 

Inmiddels heeft Jos Netten al een indrukwekkende lijst van gasten in zijn programma. Wat te denken van namen als o.a. Carlo Boszhard en Irene Moors van de TV Kantine van RTL4, Frans Bauer, Wolter Kroes, George Baker, Frans Duijts, Jannes, Gerard Joling, Roy Donders, Henk Dissel, André van Duin & Ferry de Groot, Henny Huisman, Peter Koelewijn, Jan Rietman, Corry Konings, Monique Smit, Willem Barth, Albert West, Rein Mercha, Django Wagner, Vinzzent, José Hoebee (LUV), Dries Roelvink, Grad Damen, René Schuurmans, Wesley Klein, Peter Beense, Sieneke, Henk Damen, De Gebroeders Ko, Ria Valk, Vader Abraham, Dennie Christian, de Deurzakkers, John Spencer, Frank & Mirella, Arie Ribbens, Henk Bernard, Jaman, Samantha Steenwijk, Alex, Dirk Meeldijk, John de Bever, John West, Ferry de Lits, Bouke, Mart Hoogkamer, Sam Gooris (v.d. fam. Pfaff), Frank van Etten, Dennis Jones, Jacques Herb, Henk Wijngaard, Johnny Gold, Marga Bult, Jack van Raamsdonk, Randy Voet, Brian Voet, Charlene, Jack Kunkels, Alwin Rennen en vele vele anderen.

 

Vele foto’s van Jos Netten met onze gasten en meer informatie over de agenda zijn terug te vinden op de persoonlijke facebookpagina www.facebook.com/jos.netten en via Twitter en Instagram.

 

Aanwezig

Donderdag avond 20:00 t/ m 22:00

Arjan Wittingen: Wittingen Draait Terug

Mijn naam is Arjan Wittingen en ben liefhebber van muziek en radio maken in het bijzonder.

 

Al sinds september 2011 maak ik een radio programma genaamd Wittingen Draait Terug dat nu ook te horen is op Q Sound Radio.

 

Het 2 uur durend programma gaat wekelijks terug in de tijd. Iedere uitzending staat in het teken van een bepaalde maand uit een bepaald jaar. In deze uitzending wordt de hitlijst van die maand behandeld, omlijst met het nieuws uit die tijd, zodat de luisteraar 2 uur lang wordt meegenomen naar de desbetreffende maand.

 

De kracht van het programma is variatie. De uitzending van deze week kan in het teken staan van de maand mei 1998. Er zal dan bijvoorbeeld muziek van Robbie Williams voorbij komen, maar ook het nieuws uit die tijd zoals bijvoorbeeld de opkomst van het internet. Een week later kan bijvoorbeeld de maand mei 1967 centraal staan. In die uitzending zal er muziek van o.a. the Beatles en Joe Cocker voorbij komen met daarbij het nieuws over de geboorte van Willem Alexander.

 

Kortom, iedere uitzending is uniek en leuk om naar te luisteren. Een mix van muziek en geschiedenis. Hopelijk zeg jij als luisteraar aan het einde van de uitzending: o ja dat was toen!

 

Aanwezig

Vrijdag  Avond : 20:00 t/m 22:00

Loek Romijn : Top 40 van Toen

Ik ben Loek Romijn uit Den Haag, en ben al sinds mijn prille jeugd, bezig met radio programma;s maken. Eerst voor diverse radio piraten in Den Haag, later ook de lokale radio, en ziekenomroep. Ik ben ook een vaste DJ geweest in bar Dancing Veronica in Den Haag, Nadat ik een half leven lang, als vrachtwagen chauffeur over de Europese wegen heb rondgereden, ben ik (met de opkomst van internet radio) weer begonnen om te presenteren. Iedere week presenteer ik met veel plezier een Top 40 van Toen,

Aanwezig

Elke zaterdag middag 13:00 t/m 15:00

Nico van der Linden: De Gouwe Ouwe Club

Hoi mijn naam is Nico van der Linden en al vanaf 1980 radioactief.

Mijn liefde voor het medium radio begon al in de eind jaren 60 met in de avonduren het luisteren naar Radio Luxembourg en daarna natuurlijk de zenders vanaf de Noordzee waarbij Radio Noordzee Internationaal mijn voorkeur had.

Vele zijn begonnen op hun zolderkamertje of slaapkamer en dat was bij mij ook het geval, halverwege 1980 ben ik begonnen bij een piraat in Vinkeveen wat later zou uitgroeien tot een legale lokale omroep, Radio Ronde Venen. Tijdens deze periode maakte ik ook programma’s voor de vrije radio (piraat)….Starlight 94,8 in De Kwakel. In een later stadium ging ik programma’s maken voor de lokale omroepen Midpoint FM en Rick FM (nog steeds). Tijdens mijn Midpoint FM periode ging ik ook op zondagavond een programma maken bij het radio station van Ad Bouman en Michael Bakker, Radio 192 en jaren lang op zondagmiddag Holland FM Gran Canaria.

Verder heb ik een bijdrage geleverd aan een tal van internet stations zoals Radio Northsea Int., Radio Monique 963, Radio Mi Amigo 192 en Radio Atlantis Amsterdam.

En nu via diverse stations in Nederland met De Gouwe Ouwe Club.

Aanwezig

Elke zondag avond van : 20:00 t / m 21:00